't Kaaswinkeltje
Verkoop van kaas, charcuterie, traiteur en buffet

Bent u op zoek naar iemand om bij een ouder, een familielid of iemand die uit het ziekenhuis komt en niet in de mogelijkheid is om zelf te koken dan kan u bij ?

Ons maaltijden aan huis verkrijgen welke dagelijks en warm bezorgd worden door ons in Oudegem en de omringende gemeentes.

Voor meer info neem gerust telefonisch contact met ons op, of stuur een mail.

Paella

Beste klanten graag laten wij u kennis maken met onze lekkere huisgemaakte paella.

18,00€ per persoon

U kan bij ons terecht voor een lekkere BBQ welke u kan samenstellen volgens eigen keuze

Ontdek een ruime keuze aan vlees, vis, groenten en sauzen.

Vaderdag

Geen inspiratie voor een vaderdagcadeau, geef een ontbijt als geschenk. Onze ontbijten zijn een echte aanrader en je kan er een hele dag lekker van smullen. ( 40 euro per persoon).

Je kan ook met het hele gezin genieten van Vaderdag met een lekkere aperitieftapas en nadien een huisgemaakte paella en dit voor de prijs van 25 euro per persoon.

Of nog een derde voorstel: een lekkere menu bestaande uit : Salade van rauwe ham met meloen en feta of mosseltjes en papillot met fijne kruiden en pastis. Als hoofdgerecht varkenshaasje met marsalasaus, vijgen en ratatouille van aardappel en groentjes of kabeljauwhaasje met saffraansaus en puree van verse spinazie. Als dessert vers fruit met aardbeiencoulis of appeltaartje met speculaas.

De prijs van het menu is 35 euro met het vleeshoofdgerecht en 40 euro met het vishoofderecht. Bij de voorgerechten wordt er ook brood voorzien.

We wensen alle papa’s alvast een hele toffe dag toe.

Ontbijtservice

Een geheel door ons verzorgd ontbijt aan huis of op kantoor? Een cadeau voor een feestelijke gelegenheid, of een vroege vergadering.

Bij ons vind je zeker het gepaste ontbijt dat we leveren op het door u gewenste tijdstip.

Broodjesservice

In onze modern uitgeruste keuken bereiden wij uw heerlijke vers belegde broodjes. Onze broodjes worden enkel met de beste ingrediënten bereid, en dat proef je!

Wij leveren broodjes bij u thuis of op het werk.

Buffetten

Ontdek ons uitgebreid assortiment buffetten. Denk hiermee aan vlees -, kaas, – en visbuffetten. Ook bereidingen voor barbeque, raclette – en fonduebufetten behoren tot de mogelijkheden. Laat je je liever bekoren door onze andere bereidingen? Paella, pastagerechten, een dagschotel, …

Catering bedrijven

Een professionele cateringservice : buffetten, lunches, recepties, personeelsfeesten, catering op maat…

Onze offertes worden altijd op de wensen van de klant geschreven.

Grote groep of vereniging?

Wij werken met alle plezier een voorstel uit dat past binnen uw budget of smaak !

Wenst u op de hoogte te blijven van onze promoties?

Schrijf dan U hier in voor onze nieuwsbrief.