't Kaaswinkeltje
Verkoop van kaas, charcuterie, traiteur en buffet

St-Valentijn

Beste klanten,

Voor St-Valentijn kunnen wij u het volgende aanbieden:
Ons  Valentijn ”proevertjes menu” en dat houdt in dat u een vijftal gerechtjes krijgt bestaande uit 3 koude gerechtjes en 2 warme en om af te sluiten een zoete zonde en dit aan de prijs van 30 euro per persoon. Dit proevertjes menu zal zowel bestaan uit visgerechten als uit vlees en ook kaas maar welke gerechten dit zullen zijn blijft een verrassing. U kan deze formule bekomen op zowel zaterdag 12 februari, zondag 13 februari en maandag 14 februari.

Indien u een bestelling plaatst voor maandag vragen wij wel om deze in de voormiddag af te halen daar de winkel gesloten is.

Wij kunnen u ook zeker onze ontbijten aanbevelen voor Valentijn. Onze ontbijten zijn eerder brunchformules dus u kan een hele dag genieten. De prijs van de ontbijten is 40 euro per persoon en u kan dit aanvullen met een lekkere fles cava aan 15 euro of een fles champagne aan 30 euro.

Indien u een bestelling wenst te doen gelieve deze dan tijdig door te geven via mail of telefonisch mag zeker ook.

Bent u op zoek naar iemand om bij een ouder, een familielid of iemand die uit het ziekenhuis komt en niet in de mogelijkheid is om zelf te koken dan kan u bij ?

Ons maaltijden aan huis verkrijgen welke dagelijks en warm bezorgd worden door ons in Oudegem en de omringende gemeentes.

Voor meer info neem gerust telefonisch contact met ons op, of stuur een mail.

Paella

Beste klanten graag laten wij u kennis maken met onze lekkere huisgemaakte paella.

18,00€ per persoon

Ontbijtservice

Een geheel door ons verzorgd ontbijt aan huis of op kantoor? Een cadeau voor een feestelijke gelegenheid, of een vroege vergadering.

Bij ons vind je zeker het gepaste ontbijt dat we leveren op het door u gewenste tijdstip.

Broodjesservice

In onze modern uitgeruste keuken bereiden wij uw heerlijke vers belegde broodjes. Onze broodjes worden enkel met de beste ingrediënten bereid, en dat proef je!

Wij leveren broodjes bij u thuis of op het werk.

Buffetten

Ontdek ons uitgebreid assortiment buffetten. Denk hiermee aan vlees -, kaas, – en visbuffetten. Ook bereidingen voor barbeque, raclette – en fonduebufetten behoren tot de mogelijkheden. Laat je je liever bekoren door onze andere bereidingen? Paella, pastagerechten, een dagschotel, …

Catering bedrijven

Een professionele cateringservice : buffetten, lunches, recepties, personeelsfeesten, catering op maat…

Onze offertes worden altijd op de wensen van de klant geschreven.

Grote groep of vereniging?

Wij werken met alle plezier een voorstel uit dat past binnen uw budget of smaak !

Wenst u op de hoogte te blijven van onze promoties?

Schrijf dan U hier in voor onze nieuwsbrief.